TAI Toitumisprogrammi foorum

Sa ei ole sisse loginud. Sisse logimiseks kasuta sama kasutajanime ja parooli nagu toitumisprogrammis

#1 2010-01-30 22:10:52

natali
New member
Registreeritud: 1970-01-01
Postitus: 1

11 kg raskem?!

Tere !
Äkki teie saate mulle veel midagi soovitada või häid ideid pakkuda mida teha et saada alla 11 kg,nimelt peale lapse sündi mu kaal ei langenud oluliselt palju seega 11kg kaalun ma rohkem..:S
Enda kaal oli  muidu 58kg aga nüüd 69kg,möödas on muidugi alles kaks kuud ,rinnaga ei toida last,seega hakkasin käima 18-dast jaanuarist trennis kolm korda nädalas vahel isegi neli,tulemus siiani on olnud 1kg ja mõned grammid juurde,peale 18:00 ma ei söö..ainult kui joon õhtul tavalist musta teed suhkruga..(kui tunnen et süüa tahaks).Plaan on nüüd muidugi ka teha neera programmi järgi dieeti..tellisin juba selle siirupi ära ..kuid tahtisn ka teilt nõu küsida kui ruttu võib naine 7 päevase dieeti teha kui tal on möödunud kaks kuud sünnitusest..?!Ega see ei mõju halvasti?Ja on keegi ise seda katsetanud..?

Äitähh kõigile vastajatele:)

Eemal

#2 2010-03-26 16:57:55

hyperkonn
New member
Registreeritud: 1970-01-01
Postitus: 1

Re: 11 kg raskem?!

Väga pinnapealne slegitus keerulisele asjale, miks alla ei võta. Kindlasti ei ole õige järgida seda, et pärast kella 18-t ei söö eriti kui veel teed pärast 18-t trenni! Alustame ikkagi toidust, millist toitu mis koguses sööd, kui tihti sööd? Kas lisaks sellele, et 3 korda nädalas teed trenni, siis ülejäänud päevad ei liigugi? Kui lapsega kodus, siis võiks ikka iga päev väljas vähemalt 1h järjest jalutada (minimaalselt). Millist trenni teed? Kui hoolikalt teed seda trenni? Kindlasti ei tasuks dieedile isegi mõelda, sest kui peaksid dieedi katki jätma tuleb väga kiirelt kaotatud kilod tagasi. Normaalne kehakaalu kaotamine kuus on makismaalselt 2 kg. Kui alles alustasid trenniga, siis pole ime, et alguses ei vähene kehakaal, sest trenni tehes suureneb vereringlus, st vere maht peaks kasvama, lisaks tekivad rasvade asemel lihased, mis teadupärast oma tiheduse tõttu on raskemad ravadest. Õigeid tulemusi peaks vaatama kaalu osas alles 3 kuu pärast trenni alustamist. Algeselt peaks trenni ja tasakaalustatud toitumise mõju kajastuma selles, et suutlikus, enesetunne ning strateegilised numbrid paranevad... vööümbermõõt ntks... kõik sõltub ka trennist. Tasa sõuad kaugele jõuad!

Eemal

Foorumi jalus